ستایش رضایی، زننده یکی از گلهای تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار مقابل ایتالیا، با ابراز رضایت از عملکرد ملیپوشان در مرحله گروهی، تأکید کرد هدف اصلی این تیم کسب عنوان قهرمانی و تقدیم این موفقیت به مردم ایران است.
به گزارش خبرنگار اعزامی، ستایش رضایی درباره عملکرد تیم ملی در رقابتهای داکار و پیروزی مقابل ایتالیا اظهار کرد: با تلاش بازیکنان و زحمات کادر فنی توانستیم سه مسابقه را با سه پیروزی پشت سر بگذاریم و با کسب ۹ امتیاز کامل به مرحله نیمهنهایی صعود کنیم.
وی افزود: هنوز حریف ما در مرحله نیمهنهایی مشخص نشده است، اما برای ما تفاوت چندانی ندارد؛ چراکه در هر قدمی که برمیداریم، هدفمان نزدیکتر شدن به قهرمانی است و امیدواریم در ادامه نیز نتایج خوبی کسب کنیم.
رضایی در پاسخ به پرسشی درباره ویژگی شاخص تیم ملی فوتسال بانوان خاطرنشان کرد: ویژگی اصلی تیم ما، همدلی و یکدلی میان بازیکنان و کادر فنی است که خوشبختانه این اتحاد و همراهی در جریان مسابقات نیز بهخوبی دیده میشود.
بازیکن تیم ملی فوتسال بانوان درباره هدف ملیپوشان در این رقابتها تصریح کرد: از روزی که وارد این مسابقات شدیم، تنها برای یک هدف تلاش میکنیم و آن هم بدون شک کسب عنوان قهرمانی است.
وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم با ادامه این روند و تلاش مضاعف بازیکنان، بتوانیم نتیجه زحمات کادر فنی و تلاش ملیپوشان را بگیریم و در نهایت با کسب عنوان قهرمانی، این افتخار را به مردم ایران تقدیم کنیم.