آغاز مسابقات قهرمانی کشورشمشیربازان بزرگسال

رقابت های شمشیربازی قهرمانی کشور بزرگسالان در دو بخش آقایان و بانوان از فردا یکشنبه در سالن شهید کلاهدوز مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران آغاز می شود .

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون شمشیربازی ؛ بر اساس گفته عباس فاریابی( مسئول برگزاری مسابقات ) نکته قابل توجه این رقابت ها اعلام آمادگی  بیش از 24 استان و حضور شمشیربازانی از هیات های تازه تاسیس شمشیربازی است که خود  باعث افزایش انگیزه وافزایش سطح کمی و کیفی مسابقات می شود .

بر اساس این گزارش  : رقابت های بخش آقایان فردا و پس فردا  با برگزاری مسابقات انفرادی و تیمی اسلحه اپه آغاز و پیکار های دو اسلحه  فلوره و سابر تیمی و انفرادی  از 16 تا 19 برگزار خواهد شد .

در بخش بانوان نیز مسابقات اسلحه اپه دو شنبه و سه شنبه 21 و 22 به صورت تیمی و انفرادی و مسابقات فلوره و سابر نیز به ترتیب از شنبه  26 تا سه شنبه 29  شهریورماه برگزار می شود. 

این مسابقات طبق مقررات فدراسیون جهانی (fie) برگزار و شمشیربازان موظف به استفاده از ماسک جدید فلوره وپلاستروم هستند .

۱۲ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید