تیم ملی فوتبال امید ایران صفر – قرقیزستان صفر

تیم ملی فوتبال امید ایران صفر – قرقیزستان صفر
دیدار تیم‌های امید ایران و قرقیزستان با تساوی بدون گل به پایان رسید و ملی‌‌پوشان ایران با همان تک گل دیدار رفت به مرحله بعدی صعود کردند.

 به گزارش روابط عمومی کمیته املاک المپیک؛ دیدار برگشت تیم های امید فوتبال ایران و قرقیزستان در چارچوب مرحله انتخابی المپیک لندن از ساعت 12:30 به وقت تهران در ورزشگاه شهر بیشکک برگزار شد.

در این بازی تیم ملی ایران 3 تعویض داشت، ایمان موسوی با کریم انصاریفرد ، امیر شرفی به جای آرش افشین و محمدرضا زینال خیری به جای مهدی دغاغله وارد زمین شدند . نیمه دوم و ابتدا  بیژن طاهری و 10 دقیقه مانده به اتمام بازی هومن افاضلی ،مربیان تیم ملی کشورمان به دلیل اعتراض به بازی خشن و بدور از جوانمردی بازیکنان قرقیزستان و اعتراض به نحوه قضاوت داور از زمین مسابقه اخراج شدند.

تیم ایران با توجه به اینکه در مسابقه رفت با یک گل قرقیزستان را شکست داده بود، به مرحله بعدی صعود کرد .
۱۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۵:۵۲

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید