بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

خناری‌نژاد رئیس فدراسیون ژیمناستیک شد

خناری‌نژاد رئیس فدراسیون ژیمناستیک شد
هادی خناری‌نژاد با کسب ۳۵ رای از مجموع ۳۸ رای به عنوان رئیس فدراسیون ژیمناستیک انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون ژیمناستیک امروز (دوشنبه) به ریاست سیدمحمد شروین اسبقیان در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
برای ریاست مجمع انتخاباتی فدراسبون ژیمناستیک طبق اساسنامه‌ی این فدراسیون رای‌گیری صورت گرفت و با اکثریت آرا، این مجمع با ریاست سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه وررش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان و با نظارت فدراسیون جهانی این رشته بصورت ارتباط وبیناری برگزار و هادی خناری‌نژاد با ۳۵ رای از ۳۸ آرای اعضای مجمع، به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد.
حمزه امین‌منش، احمد بهاری، هادی خناری‌نژاد، مقداد قلندرپور و حبیب نوظهوری پنج نامزد نهایی انتخابات ریاست فدراسیون ژیمناستیک بودند.
در ابتدای مجمع، مقداد قلندرپور و حمزه امین منش و بهاری از کاندیداتوری ریاست فدراسیون ژیمناستیک انصراف دادند. همچنین در ادامه حبیب نوظهوری هم دیگر کاندیدای ریاست فدراسیون ژیمناستیک پیش از آغاز ارایه برنامه‌هایش از ادامه کاندیداتوری به نفع هادی خناری‌نژاد انصراف داد.
به این ترتیب انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با یک نامزد ادامه پیدا کرد و هادی خناری‌نژاد از مجموع ۳۸ رای با ۳۵ رای به عنوان رئیس فدراسیون ژیمناستیک انتخاب شد.
۲۷ مهر ۱۴۰۵ ۱۳:۱۰

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید