بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

بازی‌های آسیایی آیچی- ناگویا؛ اسدی: در نیمه‌نهایی واترپلو هر اتفاقی ممکن است

بازی‌های آسیایی آیچی- ناگویا؛ اسدی: در نیمه‌نهایی واترپلو هر اتفاقی ممکن است
ملی‌پوش واترپلو در واکنش به تقابل ایران و ژاپن در نیمه‌نهایی بازی‌های آسیایی گفت: هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
به گزارش خبرنگار اعزامی، پیمان اسدی بازیکن تیم ملی واترپلوی ایران، پس از پیروزی مقابل هنگ‌کنگ درباره این دیدار اظهار داشت: بازی بسیار خوبی بود و توانستیم با نتیجه ۲ بر یک هنگ‌کنگ را شکست دهیم. در ابتدای مسابقه کمی پراشتباه ظاهر شدیم و نتوانستیم آن‌طور که باید وارد جریان بازی شویم، اما به‌تدریج بازیکنان شرایط بهتری پیدا کردند و توانستیم از موقعیت‌های خود به شکل مؤثرتری استفاده کنیم.
وی افزود: خدا را شکر توانستیم این مسابقه را با پیروزی پشت سر بگذاریم و اکنون با ذهنیتی مثبت و آمادگی کامل، خود را برای دیدار بعدی آماده می‌کنیم.
ملی‌پوش واترپلوی ایران با اشاره به دیدار حساس مرحله نیمه‌نهایی مقابل ژاپن تصریح کرد: حریف بعدی ما ژاپن، میزبان مسابقات و یکی از قدرت‌های واترپلوی آسیا و جهان است. بدون شک مسابقه بسیار سختی پیش رو داریم، چراکه هر دو تیم با هدف صعود به فینال وارد میدان خواهند شد و در چنین دیداری هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
اسدی در پایان خاطرنشان کرد: قطعاً با آمادگی ذهنی کامل و با هدف کسب پیروزی مقابل ژاپن وارد مسابقه خواهیم شد. البته واترپلو ورزشی است که در آن هر اتفاقی امکان‌پذیر است و باید برای تمام شرایط آماده باشیم.






۷ مهر ۱۴۰۵ ۱۶:۴۲

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید