بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

بازی های آسیایی آیچی- ناگویا؛ مهری: نتوانستیم مسیر صعود به فینال واترپلو را هموار کنیم

بازی های آسیایی آیچی- ناگویا؛ مهری: نتوانستیم مسیر صعود به فینال واترپلو را هموار کنیم
بازیکن تیم ملی واترپلوی ایران پس از شکست مقابل چین گفت: نتوانستیم آن‌طور که برنامه‌ریزی کرده بودیم، بازی کنیم.
به گزارش خبرنگار اعزامی، علیرضا مهری بازیکن تیم ملی واترپلوی ایران، پس از شکست مقابل چین در بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: متأسفانه بازی امروز آن‌طور که برنامه‌ریزی کرده بودیم، پیش نرفت و نتوانستیم مقابل چین به پیروزی برسیم. هدف اصلی ما شکست چین و هموار کردن مسیر صعود به فینال بود، اما این اتفاق رخ نداد.
وی درباره دیدار بعدی تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی گفت: فردا با کره جنوبی بازی داریم و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی مناسب، عملکرد خوبی داشته باشیم و این تیم را شکست دهیم. پس از آن باید ببینیم در مرحله حذفی چه اتفاقی رخ خواهد داد.
بازیکن تیم ملی واترپلو در خصوص تفاوت عملکرد ایران در نیمه‌های اول و دوم دیدار مقابل چین عنوان کرد: بزرگ‌ترین اشتباه ما این بود که از ابتدای مسابقه از حریف عقب افتادیم و مدام مجبور بودیم برای جبران نتیجه تلاش کنیم. در نیمه اول توانستیم به بازی برگردیم، اما در نیمه دوم دوباره شرایط از کنترل ما خارج شد و از حریف عقب افتادیم.

۵ مهر ۱۴۰۵ ۱۴:۳۹

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید