بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

بازی های آسیایی ایچی - ناگویا ؛ لطف‌الله‌نسبی: چین تایپه تیم قدرتمندی بود؛ تمرکزمان روی دوبل و انفرادی است

بازی های آسیایی ایچی - ناگویا ؛ لطف‌الله‌نسبی: چین تایپه تیم قدرتمندی بود؛ تمرکزمان روی دوبل و انفرادی است
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ایران با اشاره به شکست برابر چین تایپه در مرحله یک‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: حریف مقام سوم جهان را داشت و تیم بسیار قدرتمندی بود، اما از این پس تمرکز ما روی رقابت‌های دوبل و انفرادی است.
به گزارش خبرنگار اعزامی .، جمیل لطف‌الله‌نسبی، سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ایران، پس از شکست برابر چین تایپه در مرحله یک‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه ۳ بر صفر مقابل چین تایپه شکست خوردیم. آنها تیم بسیار خوبی هستند و اخیرا در رقابت های جهانی سوم شدند و تیم قدرتمندی محسوب می‌شوند. آنها در مرحله بعد باید با چین بازی کنند و قطعاً می‌توانند این تیم را به دردسر بیندازند.
وی افزود: ما در دیدارهای خود مقابل هند و سنگاپور با نتیجه ۳ بر صفر به پیروزی رسیدیم. در دیدار نوشاد عالمیان مقابل حریفش می‌توانستیم به نتیجه برسیم، اما در دو مسابقه دیگر حرفی برای گفتن نداشتیم. اکنون تمرکز ما روی رقابت‌های دوبل و انفرادی در بازی‌های آسیایی ناگویا است.
۳۱ شهریور ۱۴۰۵ ۱۶:۱۷

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید