با صعود مرتضی نعمتی به فینال رقابت های کاراته بازی های آسیایی، کاراته ایران شانس خود را برای کسب 4 مدال طلا محک خواهد زد.
به گزارش خبرنگار اعزامی، در ادامه روز سوم رقابتهای کاراته بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا، مرتضی نعمتی با کسب دومین پیروزی خود به دیدار نهایی وزن ۷۵- کیلوگرم راه یافت تا کاراته ایران در رقابتهای امروز(سهشنبه) چهار فینالیست داشته باشد و برای کسب چهار مدال طلا شانس خود را دنبال کند.
نعمتی در مرحله نیمهنهایی وزن ۷۵- کیلوگرم به مصاف الوین باتیکان از فیلیپین رفت و با ارائه نمایشی مقتدرانه و برتری ۸ بر ۲، جواز حضور در دیدار نهایی را به دست آورد و چهارمین فینالیست کاراته ایران در روز سوم رقابتها لقب گرفت.
ملیپوش کشورمان پیش از این نیز در نخستین مبارزه خود، در حالی که ۵۲ ثانیه به پایان وقت قانونی باقی مانده بود با نتیجه ۸ بر صفر از سد نورکانات آژیخانوف، قهرمان دوره گذشته بازیهای آسیایی از قزاقستان گذاشته بود.
نعمتی تا ساعاتی دیگر در دیدار نهایی وزن ۷۵- کیلوگرم به مصاف دولت نظمیرادوف از ترکمنستان خواهد رفت.
پیش از این و در رقابتهای امروز(سهشنبه)، تیم کاتای تیمی بانوان ایران با ترکیب فاطمه صادقی، سپیده امینی و زینبالسادات حسینی به دیدار نهایی راه یافته بود و علیاصغر آسیابری در وزن ۸۴- کیلوگرم و فاطمه زهرا سعیدآبادی در وزن ۵۵- کیلوگرم نیز با صعود به فینال، مدال نقره خود را قطعی کرده بودند.
دکتر مهدی علینژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، محمدرضا داورزنی عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک و رضا شجیع معاون فنی کاروان و رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی کمیته ملی المپیک با حضور در سالن تویوهاشی از نزدیک نظارهگر عملکرد ملیپوشان کشورمان هستند.