بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

بازی های آسیایی آیچی- ناگویا؛ دختران بسکتبال سه نفره ایران با پیروزی آغاز کردند

بازی های آسیایی آیچی- ناگویا؛ دختران بسکتبال سه نفره ایران با پیروزی آغاز کردند
بسکتبال سه نفره دختران ایران با پیروزی مقابل ازبکستان در نخستین دیدار خود در بازی های آسیایی، گام اول را محکم برداشتند.

به گزارش خبرنگار اعزامی، تیم ملی بسکتبال سه‌نفره دختران ایران در نخستین دیدار خود در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ برابر ازبکستان به میدان رفت و با نتیجه ۱۹بر۵ به پیروزی رسید.
تیم ایران در این دیدار عملکرد خوب و بی‌نقصی داشت و توانست نخستین بازی خود در این رقابت‌ها را با برتری پشت سر بگذارد.
دختران ایران در دومین دیدار خود از ساعت ۱۴:۱۵ امروز، برابر تیم ملی ژاپن، میزبان بازی‌های آسیایی، قرار خواهند گرفت.
تیم ملی بسکتبال سه‌نفره دختران ایران با ترکیب مهلا عابدی، فرناز خدامرادی، شمیم نوری و مهسا کرانی و با هدایت سحر نجفی در این رقابت‌ها حضور دارد.
ملی‌پوشان ایران در ادامه پس از دیدار امروز برابر ژاپن، چهارشنبه اول مهر ماه  به مصاف چین تایپه خواهند رفت.
مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، محمدرضا داورزنی عضو هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک و مشاور وزیر ورزش و جوانان و رضا شجیع رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، نیز با حضور در سالن بین‌المللی آیچی، این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.

۳۰ شهریور ۱۴۰۵ ۱۳:۱۵

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید