با هدف حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا، المپیک جوانان داکار و مسابقات آسیای میانه: بدمینتون بازان دختر تست دادند

با هدف حضور در بازی های آسیایی آیچی-ناگویا، المپیک جوانان داکار و مسابقات آسیای میانه: بدمینتون بازان دختر تست دادند
6 عضو تیم ملی بدمینتون دختران که 3 رویداد مهم بین المللی را طی سال جاری پیش رو دارند، با حضور در آکادمی ملی المپیک تست دادند.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت  آکادمی ملی المپیک، رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون بانوان با هدف حضور در بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا ۲۰۲۶ و طی روزهای 2 تا 4 خردادماه به میزبانی استان قزوین برگزار شد که در نهایت آیسان شوریده از استان زنجان با کسب رتبه نخست جواز حضور در بازی های آسیایی را به دست آورد.
همچنین در پایان مسابقات انتخابی رده های سنی بدمینتون دختران که به منظور شرکت در رقابت های آسیای میانه انجام گرفت، 6 بدمینتون باز دختر اعزامی به این مسابقات در رده های سنی زیر 16 سال، زیر 19 سال و زیر 23 سال مشخص شدند که این نفرات صبح امروز ضمن حضور در معاینات پزشکی اولیه جهت امن بودن شرکت در آزمون‌های آمادگی جسمانی پیشرفته، در آزمون‌های آمادگی جسمانی و ارزیابی ذهنی آکادمی ملی المپیک حاضر شدند.
شایان ذکر است فردوس فروغی و آیسان شوریده در رده سنی زیر 23 سال، زهرا رباطی و آیسان زارعی در رده سنی زیر 19 سال و زهرا امنی به همراه ترمه حسینی در رده سنی زیر 16 سال 6 عضو تیم ملی بدمینتون دختران به رقابت های آسیای میانه را تشکیل می دهند که صبح امروز در آزمون های مذکور شرکت کردند.
گفتنی است زهرا رباطی علاوه بر رقابت های مذکور، تنها نماینده بدمینتون دختران ایران در المپیک جوانان داکار نیز خواهد بود.
لازم به ذکر است ثریا آقایی به عنوان مربی تیم ملی جوانان و فریبا جلالیان مدیر تیم های ملی بدمینتون بانوان نیز ضمن حضور در آکادمی ملی المپیک از نزدیک نظاره گر آزمون های 6 ورزشکار مذکور بودند. 
۲۱ تیر ۱۴۰۵ ۱۳:۰۲

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید