پایان کار بانوان پدل ایران در مالزی؛ تیم پسران در مسیر آماده‌سازی ناگویا

پایان کار بانوان پدل ایران در مالزی؛ تیم پسران در مسیر آماده‌سازی ناگویا

رقابت‌های پدل FIP مالزی امروز پیگیری شد و تیم دختران کشورمان پس از ۲ پیروزی، نتیجه را به نمایندگان اسپانیا و پرتغال واگذار کردند.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون تنیس، در این مسابقات که به میزبانی مالزی در حال برگزاری است تیم دختران ایران متشکل از صحابه ‌فرد و زهرا کهریزی دقایقی پیش در جدال با تیمی متشکل از نمایندگان پدل اسپانیا و پرتغال ۶ بر ۲ و ۷ بر ۵ نتیجه را واگذار کردند تا از دور مسابقات کنار بروند. این در شرایطی است که تیم پدل ایران در دوبازی قبلی خود به پیروزی دست یافته بود.

گفتنی است ملی پوشان پدل ایران که خود را برای حضور در بازی های آسیایی ناگویا آماده می کنند با حمایت های فدراسیون قرار است بعد از این رویداد، مسابقات FIP  مالزی، آذربایجان و گرجستان را نیز تجربه کرده و پس از حضور در مسابقات اندونزی، به مصاف رقبای قدرتمند خود در ناگویا برود.

همچنین تیم پدل آقایان کشورمان نیز این روزها روند آماده‌سازی خود را طی می کند. آریا روغنی قرار است رقابت‌های آذربایجان، چین و اندونزی را تجربه کرده و حامی گلستان هم حضور در سه رویداد FIP اروپا را در برنامه دارد.

۶ تیر ۱۴۰۵ ۱۸:۳۷

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید