دبیر فدراسیون قایقرانی: حضور در ۹ ماده از ۱۰ ماده با ۹ ورزشکار / پیش‌بینی چهار مدال با حداقل یک طلا

دبیر فدراسیون قایقرانی: حضور در ۹ ماده از ۱۰ ماده با ۹ ورزشکار / پیش‌بینی چهار مدال با حداقل یک طلا
صابونچی، دبیر فدراسیون قایقرانی، از حضور ایران در ۹ ماده از ۱۰ ماده بازی‌های آسیایی ناگویا با ۹ قایقران (۵ زن و ۴ مرد) خبر داد و گفت: پیش‌بینی چهار مدال کرده‌ایم که امیدواریم از این تعداد حداقل یک مدال طلا داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ؛  صابونچی، دبیر فدراسیون قایقرانی، در پایان نشست تخصصی بازی‌های آسیایی ایجی ناگویا اظهار داشت: «در نشست امروز، پس از بحث و بررسی و ارزیابی نتایج به‌دست‌آمده در رویدادهای اخیر، نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که با ۹ قایقران در ۹ ماده از ۱۰ ماده‌ای که هر کشور امکان حضور دارد، در بازی‌های آسیایی حاضر خواهیم بود؛ با ظرفیت ۵ نفر خانم و ۴ نفر آقا که این ۹ نفر بتوانند در این ۹ ماده در مسابقات شرکت کنند.»
دبیر فدراسیون در خصوص برنامه‌های آمادگی قایقرانان تصریح کرد: «ما در ایام جنگ هم اردوها را متوقف نکردیم و ادامه دادیم. به دلیل مسائل امنیتی، اردوها را در استان‌های شمالی کشور که امنیت بیشتری داشت، در گیلان و مازندران برگزار کردیم. الان هم اردوها در تهران، گیلان و مازندران در حال برگزاری است و همین روند را طی خواهیم کرد.»
وی ادامه داد: «امیدواریم بتوانیم در اواخر خرداد با تست‌گیری، ترکیب تیم را نهایی کنیم. در همین راستا در تلاشیم اردویی ۴۵ روزه را پیش از اعزام در کشورهای روسیه یا ترکیه برگزار کنیم.»
صابونچی در پاسخ به پیش‌بینی تعداد و رنگ مدال قایقرانان در این دوره از بازی‌ها افزود: «واقعاً ظرفیت بچه‌های ما خوب است، ولی ما پیش‌بینی چهار مدال کردیم که امیدواریم از این تعداد حداقل یک طلا داشته باشیم.»
۳ خرداد ۱۴۰۵ ۰۸:۲۵

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید