نشست خوبی با حضور مسئولین کمیته ملی المپیک در خصوص بازیهای آسیایی ساحلی برگزارشد و مباحث فنی خوبی مورد توجه و بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال در این باره گفت:با توجه به ظرفیتی که هندبال دارد برنامه ریزی خوبی برای حضور در بازیهای ساحلی آسیا تدارک دیده ایم و تمام تلاش ما این است که یکی از رشته های مدال آور اعزامی به این رقابت ها باشیم.
وی افزود:البته همزمانی این رقابت ها در کنار مسابقات لیگ و همچنین رقابت های قهرمانی آسیا باعث می شود تا برنامه ریزی ویژه ای برای شرکت در سانیا داشته باشیم و در این خصوص موارد لازم از سوی کادر فنی هندبال ساحلی و برنامه های اردویی مشابه با محل برگزاری رقابتها از نظر آب و هوایی مطرح شد تا در نهایت تیم ملی خوبی را عازم بازیهای آسیایی ساحلی کنیم.