جهت حضور در بازیهای آسیایی ساحلی سانیا2026؛سرپرست فدراسیون کبدی : بدنبال سومین قهرمانی هستیم

جهت حضور در بازیهای آسیایی ساحلی سانیا2026؛سرپرست فدراسیون کبدی : بدنبال سومین قهرمانی هستیم
آذین ساکی سرپرست فدراسیون کبدی با اشاره به کسب دو دوره عنوان قهرمانی بازیهای ساحلی ، حضور در این دوره را تکرار این عنوان قهرمانی دانست .
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ؛آذین سالکی سرپرست فدراسیون کبدی در پایان نشست تخصصی با مسئولان و کادر سرپرستی بازیهای آسیایی ساحلی سانیا 2026 اظهار داشت : کمیته ملی المپیک در تدارک اعزام کاروانی موفق به این دوره از بازیها در نشست امروز مباحث تخصصی در خصوص اعزام تیم ها ، نحوه اسکان ، شرایط اب و هوایی میزبان و سایر موارد فنی را مورد بحث و بررسی قرار داد . 
ساکی با اشاره به کسب عنوان قهرمانی کبدی در هر دو دوره گذشته این بازیها افزود:برای دفاع از عنوان قهرمانی و ثبت سومین قهرمانی در کارنامه کبدی کشورمان برگزاری 8مرحله اردو تدارکاتی پیش بینی شده که دومین مرحله آن به میزبانی شهر بوشهر در حال پیگیری می باشد ، وی ادامه داد: به منظور شبیه سازی شرایط آب و هوایی با محل برگزاری بازیها در تلاش هستیم سایر اردوها هم در نوار جنوبی کشور برگزار گردد . 
۲۲ دی ۱۴۰۴ ۱۳:۲۳

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.