رئیس فدراسیون دو و میدانی گفت: با توجه به تغییر رکورد ورزشکاران در فصول مختلف، اردیبهشت ماه سال آینده زمان مناسبی برای رکوردگیری نهایی و انتخاب ورزشکاران اعزامی به بازی های آسیایی ناگویاست.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در نشست تخصصی مسئولان کمیته ملی المپیک با فدراسیون های اعزامی به ناگویا احسان حدادی رئیس فدراسیون دو و میدانی در خصوص موارد مطرح شده در نشست فوق اظهار کرد: در این جلسه به جمع بندی نفرات اعزامی، رشته ها و بخش بانوان و آقایان پرداختیم.
وی تاکید کرد: رشته دو و میدانی با توجه به گستردگی مواد و تعداد ورزشکاران کار بسیار سخت تری دارد و رکوردهای دو ومیدانی کاران به گونه ای است که در هر فصل متفاوت است؛ در حال حاضر نیز ورزشکارن این رشته در فصل بدنسازی هستند و از اردیبهشت ماه رکوردها بیشتر مشخص می شود و راحت تر می توان برای انتخاب و اعزام به بازی های آسیایی ناگویا تصمیم گرفت.