انتصاب سرپرست برای فدراسیون تکواندو

انتصاب سرپرست برای فدراسیون تکواندو
مهدی نوایی بعنوان سرپرست فدراسیون تکواندو منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، مهدی نوایی با حکم احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به‌عنوان سرپرست فدراسیون تکواندو منصوب شد.
در حکم دنیامالی خطاب به نوایی آمده است:
«با استعانت از خداوند متعال و با عنایت به تعهد و تجربه جنابعالی در امور مدیریتی به‌عنوان سرپرست فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی منصوب می‌شوید.
انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در فرایند انتخابات به‌عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخابات رئیس و سایر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون اقدام نمایید».
بر اساس این گزارش، عضویت هشت ساله در تیم ملی تکواندو، کسب 14 مدال در بازی‌های آسیایی، جام جهانی، دانشجویان جهان و بازی‌های کشورهای اسلامی، سرپرستی هیئت تکواندوی آذربایجان شرقی و ریاست اداره ورزش شهرستان تبریز از جمله سوابق نورایی است.
۲۲ دی ۱۴۰۴ ۰۸:۰۸

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید