رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: در بازی های آسیایی آیچی_ ناگویا به دنبال تکرار نتایج درخشان همچون هانگژو و جاکارتا هستیم.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛در نشست تخصصی امروز مسئولان کمیته ملی المپیک با فدراسیون ها و انجمن های اعزامی به ناگویا مهرداد علیقارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز در خصوص موارد مطرح شده در نشست فوق ضمن تشکر از برگزاری این قبیل نشست ها اظهار کرد: جلسه بسیار خوبی بود و به موفقیت های دو دوره اخیر تنیس روی میز در جاکارتا و هانگژو اشاره شد و به همین دلیل تصمیم بر این شد که در بخش مردان و زنان حضوری فعالی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: امیدوارم با برنامه ریزی مناسب بتوانیم تا قبل از اعزام، ورزشکاران را به حداکثر آمادگی برسانیم تا همانند دو دوره گذشته نتایج درخشانی در بازیهای آسیایی که مورد توجه مسئولین و خودمان کسب کنیم.