قهرمانی زیر 21 سال جهان؛رقابت ۴۵2 تکواندوکار در نایروبی

قهرمانی زیر 21 سال جهان؛رقابت ۴۵2 تکواندوکار در نایروبی

نخستین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان چهارشنبه هفته جاری به میزبانی کشور کنیا آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، این دوره از مسابقات با حضور ۴۵۲ تکواندوکار از کشورهای مختلف در سالن «موی» مجموعه ورزشی «کاسارانی» شهر نایروبی به مدت چهار روز برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام سایت فدراسیون جهانی هر روز مسابقات دو وزن پسران و دو وزن دختران برگزار خواهد شد که چهارشنبه ۱۲ آذرماه و در روز نخست تکواندوکاران اوزان ۴۹- و ۷۳+ کیلوگرم دختران، ۵۸- و ۸۷+ کیلوگرم پسران به مصاف رقبای خود می‌روند که روژان گودرزی، سارا صوفی، ابوالفضل زندی و امیرمحمد اشرافی نمایندگان کشورمان خواهند بود.

پنجشنبه ۱۳ آذرماه در روز دوم این رقابت‌ها مبارزات اوزان ۵۷- و ۷۳- کیلوگرم دختران، ۶۳- و ۸۰- کیلوگرم پسران انجام خواهد شد، هستی محمدی، امیرعباس رهنما و امیررضا غلامی از تیم کشورمان به دیدار حریفان خود خواهند رفت.

در روز سوم این مسابقات، جمعه ۱۴ آذرماه در اوزان ۵۳- و ۶۷- کیلوگرم دختران مبینا نعمت زاده و ساغر مرادی در گروه دختران، در اوزان ۵۴- و ۷۴- کیلوگرم پسران مهدی رزمیان و رادین زینالی مبارزات خود را برگزار خواهند کرد.

شنبه ۱۵ آذرماه و در روز پایانی این دوره از مسابقات، ساینا کریمی، متین رضایی و محمد علیزاده در اوزان ۴۶- کیلوگرم دختران، ۶۳- و ۸۷- کیلوگرم پسران به مصاف رقبای خود می‌روند.

طبق قوانین فدراسیون جهانی که دو سالی است در رویدادهای بین المللی اجرا می‌شود، جدول قرعه کشی مسابقات هر روز، یک روز قبل و بعد از پایان وزن کشی تهیه و منتشر خواهد شد.

اختلاف ساعت رسمی نایروبی با تهران ۳۰ دقیقه است و رقابت‌ها از ساعت ۹ به وقت محلی آغاز خواهد شد.

هدایت تیم ملی در گروه پسران بر عهده مجید افلاکی است مهرداد یوسفی، حسن فلاحی راد و اسماعیل اسماعیل پور به عنوان مربی وی را همراهی می‌کنند. مهروز ساعی سرمربی تیم دختران است،  آزاده یاسایی و پریا پورنعمت نیز در کادر فنی حضور دارند.  خیراله قلی زاده نیز پزشک تیم ملی در این رقابت ها خواهد بود.

۱۱ آذر ۱۴۰۴ ۱۲:۳۰

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید