تقدیر از عوامل برگزاری همایش صلح و ورزش در نشست این کمیسیون

تقدیر از عوامل برگزاری همایش صلح و ورزش در نشست این کمیسیون
نشست کمیسیون صلح و ورزش در تاریخ ۲۷ آبان در سالن جلسات پارالمپیک به ریاست دکتر حمید قاسمی و با حضور اعضاء و میهمانان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ دکتر قاسمی در نشست  کمیسیون صلح و ورزش ضمن ابراز خرسندی از اجرای منظم و موثر همایش و تاکید بر نقش سخنرانان خارجی و داخلی و اهمیت مقالات علمی و همچنین بخش‌های مختلف جشنواره، نسبت به برنامه ریزی برای برگزاری همایش سال ۱۴۰۵ و هماهنگی های لازم در جهت برگزاری شایسته تر، نکاتی را متذکر شدند.
در این جلسه ضمن بررسی ابعاد مختلف اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی صلح و ورزش و و تاثیرات داخلی و خارجی آن، گزارش عوامل برگزاری این رویداد مبتنی بر شاخص های داوری آثار علمی و بخش جشنواره استماع شد. 
در ادامه از نقش ارزنده تیم داوطلب که در برگزاری رویداد و مدیریت فضای همایش در کنار کمیسیون حضور داشتند و موجب نظم و تسهیل برگزاری بودند و همچنین مسئولان بخش‌های مختلف همایش تقدیر به عمل آمد.
۱ آذر ۱۴۰۴ ۰۷:۵۸

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.