بازی های کشورهای اسلامی ریاض؛ ساروی سومین طلایی کشتی فرنگی را صید کرد

بازی های کشورهای اسلامی ریاض؛ ساروی سومین طلایی کشتی فرنگی را صید کرد
فرنگی کار وزن ۹۷ کیلوگرم کشورمان مدال طلای بازی های کشورهای اسلامی را کسب کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی، در فینال مسابقات کشتی فرنگی بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض، فرنگی کار وزن ۹۷ کیلوگرم کشورمان توانست به مدال طلا دست یابد. 
هادی ساروی در وقت اول این مسابقه با فشار مضاعف داوران را مجبور کرد که اخطار اول را به  احمدیف از آذربایجان بدهند. با نشست کشتی‌گیر آذربایجان در خاک یک بارانداز اجرا کرد و سه بر صفر برنده شد. 
در وقت دوم داوران هادی ساروی را در خاک نشاندند تا کشتی‌گیر آذربایجانی بتواند از این فرصت استفاده کند اما زور این کشتی‌گیر آذربایجانی به ساروی نرسید. هادی بعد از بلند شدن از خاک دوبار این کشتی‌گیر را به بیرون از تشک هدایت کرد تا ۵ بر ۱ برنده این مسابقه باشد. 
در وزن 97 کیلوگرم محمدهادی ساروی در دور اول با نتیجه 7 بر 1 رویابا فادی از الجزایر را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 9 بر صفر ابراهیم فلاتاح از عربستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت.
۲۸ آبان ۱۴۰۴ ۱۸:۳۷

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید