سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک؛علی لبیب:باید دغدغه های ورزشکاران را انتقال و بدنبال رفع آن بود

سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک؛علی لبیب:باید دغدغه های ورزشکاران را انتقال و بدنبال رفع آن بود

علی لبیب المپین تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان هدف از کاندیداتوری خود برای  سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک، انتقال دغدغه های ورزشکاران به مسئولین و پیگیری جهت رفع آنها دانست.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛  دارنده مدال برنز دوچرخه سواری قهرمانی آسیا پس از ثبت نام جهت عضویت در کمیسیون وررزشکاران کمیته ملی المپیک گفت:امروز اینجا آمدم تا آمادگی خود را برای حضور در  انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک اعلام نمایم و امیدوارم بتوانم به عنوان عضو کوچکی از جامعه وررزش ایران و خانواده دوچرخه سواری بعد از اینکه توانستیم عضو کمیسیون شویم در صدد رفع دغدغه های ورزشکاران و انتقال آن به مسئولین باشیم.
وی  در ادامه افزود: مسائلی مثل اشتغال و بیمه که همواره مطرح بوده و امیدوارم با کمک مسئولین بشود آنها را برطرف کرد تا ورزشکارن با تمرکز بیشتر به تمرینو افتخار آفرینی برای کشور بپردازند.

۲۸ آبان ۱۴۰۴ ۱۵:۴۸

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.