ملی پوش شنای ایران گفت: امشب شرمنده مردم ایران شدم.
به گزارش خبرنگار اعزامی؛هومر عباسی، ملی پوش شنای ایران در رقابت های ۵۰ متر کرال پشت بازی های همبستگی کشورهای اسلامی به مدال نقره دست یافت.وی تنها مدال آور امروز تیم ملی شنای کشورمان در ریاض بود. هومر عباسی در خصوص کسب مدال نقره خود در رقابت های امشب شنا گفت: با کسب مدال نقره این بازی ها شرمنده مردم شدم. من در این ماده عزم خود را جزم کرده بودم تا مدال طلا بگیرم اما همه چیز در ثانیه های پایانی مسابقه عوض شد .
وی ادامه داد: متاسفانه در ثانیه های پایانی مدال طلا را از دست دادم و مدالم نقره شد درحالی که چند ثانیه با طلا فاصله داشتم.متاسفانه شرمنده مردم خوب کشورمان شدم اما قول می دهم در رقابت های آینده جبران کنم و خاطره خوشی برای مردم کشورم بسازم.
هومر عباسی در پایان گفت: از تمام کسانیکه در این مدت حمایتم کردند بخصوص خانواده ام، آقای رضوانی رئیس فدراسیون ورزش های آبی و آقای حسنی مربی ام تشکر ویژه دارم.مطمئن باشید که در آینده مدال نقره خود را طلا خواهم کرد