ملی پوشان فوتسال کشورمان پیش از دیدار با تیم ملی مراکش در سالن اصلی بازیها آخرین مرحله تمرین خود را برگزار کردند.
به گزارش خبرنگار اعزامی ؛ مسابقات فوتسال ششمین دوره بازیهای همبستگی اسلامی – ریاض ٢٠٢٥، از فردا سهشنبه در حالی آغاز می گردد که تیم ملی کشورمان بعنوان مدعی اصلی قهرمانی به مصاف تیم ملی مراکش می رود .
رقابتهای فوتسال این دوره از بازیها در «سالنهای سبز» مجموعه المپیک ریاض برگزار خواهد شد که طبق برنامه ریزی ستاد برگزاری بازیها هر تیم فرصت دارد یک تمرین گروهی را در این سالن برگزار کند که به همین منظور شاگردان وحید شمسایی که اولین تیم حاضر در دهکده بازیها بودند امروز تمرین هماهنگی و مرور تاکتیک خود را برگزار کردند.
تیم های عربستان سعودی، ازبکستان، لیبی و آذربایجان، کشورهای گروه A و ایران، مراکش، افغانستان، تاجیکستان اعضای گروه B هستند .
مسابقات مرحله گروهی در روزهای ۱۴، ۱۶ و ۱۸ آبان (۴، ۶ و ۸ نوامبر) برگزار میشود و نیمهنهایی و مسابقات مدال طلا و برنز به ترتیب در ۱۹ و ۲۰ آبان (۹ و ۱۰ نوامبر) برگزار خواهد شد.
جدول رقابتهای روز اول (۱۴ آبان / ۴ نوامبر) به شرح زیر است:
· عربستان سعودی - ازبکستان
· لیبی - آذربایجان
· ایران - مراکش
· افغانستان - تاجیکستان