برگزاری نخستین فستیوال دو و میدانی کودکان ایران در پایتخت / روز خوب ورزش مادر

برگزاری نخستین فستیوال دو و میدانی کودکان ایران در پایتخت / روز خوب ورزش مادر
نخستین فستیوال دو و میدانی کودکان ایران با حضور بیش از 450 ورزشکار دختر و پسر در تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از فدراسیون دو و میدانی، نخستین فستیوال دو و میدانی کودکان ایران با حضور بیش از 450 ورزشکار دختر و پسر امروز (جمعه) 9 آبان در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران با مدیریت اجرایی حسن تفتیان برگزار شد. 
این فستیوال با هدف معرفی رشته ورزشی دو و میدانی، استعدادیابی و توسعه، در رده های سنی 5 تا 8 سال و 9 تا 14 سال  با رویکرد ایجاد نشاط، شادابی و فعالیت پیگیری و در پایان نیز به همه شرکت کنندگان مدال، حکم و هدایایی نیز اهدا شد.
احسان حدادی رئیس فدراسیون دو و میدانی، علی کفاشیان عضو هیأت رئیسه، علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، علیرضا صیفوری سرپرست دبیرکلی فدراسیون، پریسا بهزادی نایب رئیس بانوان، تیمور غیاثی، فرامرز روستایی فر (پیشکسوتان و  قهرمانان دو ومیدانی آسیا)، شهردار ناحیه 4 منطقه 13 تهران، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی، محمدرضا طیبی (قهرمانان دو ومیدانی آسیا)  نیز در این رویداد حضور داشتند.
۹ آبان ۱۴۰۴ ۲۱:۵۱

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.