بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ پسران فوتسال ایران ۱-۲ افغانستان؛ شاگردان صانعی نایب قهرمان شدند

بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵؛ پسران فوتسال ایران ۱-۲ افغانستان؛ شاگردان صانعی نایب قهرمان شدند
پسران فوتسال ایران با شکست مقابل افغانستان به مقام نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین رسیدند.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛رقابت‌های فوتسال بازی‌های آسیایی بحرین به روز آخر خود رسید. بعد از اینکه شب گذشته دختران فوتسال ایران با غلبه بر چین به مقام قهرمانی رسیدند، امشب و از ساعت ۱۹ (به وقت محلی) پسران فوتسال ایران برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف افغانستان رفتند.
علی صانعی سرمربی تیم ایران، در این بازی محمدعلی شکارچی، صدرا چوپانی، حسین‌رضا یوسفی، امیرحسین عبدالرزاقی و محمدجواد نوروزی را از ابتدا به میدان فرستاد.
این دیدار در نهایت با نتیجه ۲ بر یک به سود پسران فوتسال افغانستان به پایان رسید تا شاگردان علی صانعی به مقام نایب قهرمانی این رقابت‌ها برسند.
تک گل ایران را حسین‌رضا یوسفی به‌ثمر رساند.
در دیدار رده‌بندی این رقابت‌ها هم دو تیم ازبکستان و تایلند به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۶ بر ۲ به سود تایلندی‌ها به پایان رسید تا آن‌ها به مدال برنز این رقابت‌ها برسند.
۸ آبان ۱۴۰۴ ۲۲:۱۸

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.