دومین دوره مدیریت ورزشی "المپیک سولیداریتی" در سال 1404 ویژه مدیران ورزشی استان ایلام از صبح امروز (30شهریور) در شهر ایلام آغاز شد و تا دوم مهر ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ دکتر امیررضا بالزاده مدیر امور همبستگی المپیک اظهار کرد: این دوره طی چهار روز و با حضور 35 مدیر ورزشی برگزار می شود و در پایان به شرکت کنندگانی که ضمن رعایت تمامی مقررات و پروتکل های مربوطه، دوره مذکور را با موفقیت پشت سر بگذارند گواهینامه المپیک سولیداریتی اعطاء خواهد شد.
مدیر امور همبستگی المپیک کمیته ملی المپیک در ادامه به بیان سرفصل های آموزشی این دوره چهار روزه اشاره کرد و افزود: سرفصل های روز نخست شامل ورزشکاران در قلب جنبش المپیک، ترویج ارزش های المپیک و مدیریت سازمان است که توسط اساتید مباحث حفاظت از ورزشکاران، مشارکت و برابری جنسیتی، حقوق ورزشی و اساسنامه ها و حکمیت و حل اختلاف آموزش داده می شود.
همچنین ورزشکاران در قلب جنبش المپیک و مدیریت منابع از سرفصل های روز دوم هستند که پایداری از طریق ورزش، محیط زیست و ورزش، مدیریت مالی و بودجه و منابع مالی نیز مباحثی است که توسط اساتید به آن می پردازند.
وی افزود: عناوین سرفصل های روز سوم شامل ترویج ارزشهای المپیک، ورزشکاران در قلب جنبش المپیک، اصول، ساختار و راهبری جنبش المپیک است که که با عناوینی همچون اخلاق در ورزش، اهمیت ورزش برای جامعه، رسانه های اجتماعی و جنبش المپیک/ همبستگی المپیک توسط اساتید به مخاطبین آموزش داده می شود.
همچنین مدیریت فعالیتها سرفصل چهارمی است که با عنوان برنامه ریزی سفر در ورزش در دوره مدیریت ورزشی "المپیک سولیداریتی" ویژه مدیران ورزشی استان ایلام به آن می پردازند.