مسابقات مقدماتی چهار وزن نخست رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی جهان امروز در شهر زاگرب کرواسی برگزار شد و در پایان احمد محمدنژاد جوان در وزن 61 کیلوگرم و امیرحسین زارع در وزن 125 کیلوگرم به دیدار فینال راه یافتند و کامران قاسم پور در وزن 86 کیلوگرم راهی دیدار رده بندی شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از فدراسیون کشتی، نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:
در وزن 61 کیلوگرم احمد محمدنژاد جوان در دور نخست با نتیجه 13 بر 2 جاشوا کرامر از اکوادور را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 5 بر 2 از سد نورالدین نوروزاف از آذربایجان گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این با نتیجه 8 بر 4 کمیل کریموف از اوکراین را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. جوان در این مرحله با نتیجه 3 بر 2 ا سد کوم هیوک کیم از کره شمالی گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال به مصاف زائور اوگویف قهرمان جهان و المپیک از روسیه می رود.
در وزن 70 کیلوگرم امیرمحمد یزدانی در دور نخست با نتیجه 15 بر 4 مغلوب کانان هیبت اف از آذربایجان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله یک چهارم نهایی مقابل حریف ارمنستانی، یزدانی از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن 86 کیلوگرم کامران قاسم پور در دور نخست با نتیجه 10 بر صفر موخامد عبداله یف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه 10 بر صفر باتبیلگون نادامبات از مغولستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در دور بعد با نتیجه 5 بر 4 از سد ابراهیم کادیف از روسیه گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. قاسم پور در این مرحله با نتیجه 7 بر صفر مغلوب زاهد والنسیا از آمریکا شد و به دیدار رده بندی رفت. او باید منتظر دیدارهای شانس مجدد بین داهیا از هند، بن فرج اله از الجزایر و ساموسونوک از لیتوانی باشد تا از بین این 3 کشتی گیر، فرد برنده مقابلش در دیدار رده بندی قرار گیرد.
در وزن 125 کیلوگرم امیرحسین زارع پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 11 بر صفر یانووان اسمیت از پورتوریکو را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 10 بر صفر سولومون ماناشویلی از گرجستان را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. زارع در این مرحله با نتیجه 7 بر 3 از سد شامیل شریف اف از بحرین گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال به مصاف گئورگی مشویلدیشویلی از آذربایجان می رود.
مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق فرداشب برگزار می شود.
مسابقات مقدماتی 4 وزن دوم از ظهر فردا برگزار می شود و قرعه نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:
در وزن 57 کیلوگرم که 31 شرکت کننده دارد، علی مؤمنی در دور اول با توماس ایپ از سوئیس مبارزه می کند و در صورت غلبه بر این حریف در دور بعد به مصاف برنده کشتی میان رومن براوو یانگ مکزیک و نیکولاس استشله از آلمان می رود. اسپنسرلی از آمریکا و عظمت توسکایف از صربستان در گروه مومنی قرار دارد.
در وزن 74 کیلوگرم که 35 نفر حضور دارند، یونس امامی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با هرایر علیخانیان از ارمنستان کشتی می گیرد و در صورت پیروزی در این دیدار در دور سوم با برنده مبارزه میان سنور دمیرتاش از ترکیه و داسیلوا از برزیل روبرو می شود. سالکازانوف از اسلواکی در گروه امامی حضور دارد. و سیداکوف در آن سوی جدول قرار گرفته است.
در وزن 79 کیلوگرم که 27 شرکت کننده دارد، محمد نخودی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده کشتی میان میشل لابرویلا از پورتوریکو و آمیت از هند می رود. ماگومت اولویف از تاجیکستان و اسخربک گولایف از اسلواکی در گروه نخودی حضور دارند. احمد عثمانوف روس در آنسوی جدول حضور دارد.
در وزن 92 کیلوگرم که 26 نفر حضور دارند، امیرحسین فیروزپور پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با برنده مبارزه میان احمد باتایف از بلغارستان و یاروسلاو یادکوفسکی از بلاروس مصاف خواهد داد. امان اله گادجی ماگمدوف از روسیه در گروه فیروزپور قرار دارد و تا مرحله نیمه نهایی به نماینده کشورمان برخورد نخواهد کرد. دارون کوراگلیف از یونان در آنسوی جدول حضور دارد.