در حاشیه نشست کمیسیون زنان کمیته ملی المپیک روز گذشته که به ریاست محمود خسروی وفا برگزار شد مقرر گردید تا در جلسه آتی هیئت اجرایی این کمیته از ریحانه مبینی دختر پرامید ورزش ایران به عنوان مهمان ویژه دعوت واز این دختر تاریخ ساز تجلیل به عمل آید.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در این نشست که نخستین گردهمایی اعضای جدید کمیسیون زنان و ورزش بود، مقرر شد با توجه به اینکه در بیست و ششمین دوره مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا (2025 کره جنوبی) ریحانه مبینی نماینده شایسته دو و میدانی بانوان ایران موفق شد با پرشی به طول 6.40متر بعنوان نخستین زن ایرانی مدال طلای پرش طول آسیا را از آن خود کند و با اقتدار به مقام قهرمانی این دوره از رقابت ها دست یابد.
مبینی پرشهای خود را به زیبایی با رکوردهای 6.34متر، 6.40 متر، خطا ، 6.13 متر، 6.33 متر و به ثبت رساند تا نخستین مدال طلای تاریخ دو و میدانی ایرن در بخش بانوان را به ارمغان آورد.
همچنین کمیته ملی المپیک در نظر دارد از سایر مدال آوران دو ومیدانی ونیز مهدی الفتی ژیمناست کشورمان که موفق به تاریخ سازی وکسب مدال طلای پرش خرک گردید در آینده نزدیک نیز تجلیل کند.