با حضور رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک؛آغاز چهل و پنجمین مجمع عمومی شورای المپیک آسیا

با حضور رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک؛آغاز چهل و پنجمین مجمع عمومی شورای المپیک آسیا

چهل و پنجمین مجمع عمومی شورای المپیک با حضور  محمود خسروی وفا رئیس و دکتر مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک ،روسا و دبیران  45 کشور عضو OCA و سایر اعضاء مجمع، توماس باخ و کرستی کاونتری روسای فعلی و جدید IOC در کویت آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت شورای المپیک آسیا، تیموتی فوک، نایب رئیس اول شورای المپیک آسیا، در سخنرانی خوشامدگویی خود، به حاضرین، از جمله توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک و کرستی کاونتری، رئیس منتخب کمیته بین المللی المپیک، اظهارداشت: "این یک لحظه خاص بود که در کویت گرد هم آمدیم - ضربان قلب آسیا".
 فوک از روسای 45 کمیته ملی المپیک آسیا و همچنین رهبران ورزش جهان استقبال کرد و گفت: "مراسم افتتاحیه و مجمع عمومی نه تنها وحدت آسیا، بلکه تنوع آسیا، روح آسیا و غرور آسیا از شرق تا غرب، شمال تا جنوب را به نمایش می گذارد".
مراسم افتتاحیه با ارائه ویدئویی از تاریخ بازی های آسیایی آغاز شد و با اجرای 45 دقیقه ای نمایش فرهنگی «یک آسیا» از نوازندگان و هنرمندانی از چین، هند، ازبکستان، اندونزی، لبنان و کویت، به پایان رسید. شیخ فهد ناصر ،
رئیس کمیته المپیک کویت، در مراسم افتتاحیه چهل و پنجمین مجمع عمومی OCA، شورای المپیک آسیا را به دلیل رویکرد رویایی آن ستود. شیخ فهد شامگاه یکشنبه با استقبال از اعضاء مجمع در مرکز فرهنگی شیخ جابر آل احمد در پایتخت کویت گفت که حضور آنها مظهر وحدت و همبستگی جنبش المپیک در آسیا است.
موتاز برشیم ورزشکار دوومیدانی اهل قطر و دارنده مدال طلای پرش ارتفاع المپیک 2020 توکیو بهمراه اسطوره بسکتبال چین یائو مینگ دو ورزشکار مطرح آسیایی بودند که در مراسم افتتاحیه در جمع نمایندگان نیز شرکت کردند.

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۲:۳۲

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.