پینگ پنگ بازان بانوان سراسر کشور به مصاف هم می روند

مسابقات آزاد و رده‌بندی تنیس روی میز دسته اول بزرگسالان بانوان کشور از اواخر تیرماه به مدت دو روز در شهر اصفهان برگزار می شود.


به گزارش روابط عمومی فکمیته ملی المپیک، مسابقات آزاد و رده‌بندی تنیس روی میز دسته اول بزرگسالان بانوان کشور از روز پنجشنبه 24 تیرماه با حضور شانزده بازیکن به مدت دو روز در خانه پینگ ینگ اصفهان برگزار می شود.
مرحله مقدماتی آزاد بصورت دوره ای در قابل16 یا 32 گروه و مرحله نیمه نهائی بصورت  حذفی برگزار می شود و مرحله نخست این مسابقات در 4 گروه 4 نفری بصورت دوره ای (4 گیم از 7 گیم) برگزار می شود که نفرات اول و دوم هر گروه در یک جدول 8 نفری تصاعدی(آسیایی) برای کسب مقام‌های اول تا هشتم و نفرات سوم و چهارم هر گروه در یک جدول 8 نفری تصاعدی(آسیایی) برای بدست آوردن مقام‌های نهم تا شانزدهم با همدیگر به رقابت می‌پردازند.
پینگ پنگ بازان اول تا ششم این رقابت‌ها به دسته برتر و نفرات هفتم تا دهم در دسته یک باقی می مانند و سایر بازیکنان به دسته دو سقوط خواهند کرد.
۲۵ خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۵۶

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید