جهت حضور در المپیک ناشنوایان/ برزیل؛آغاز سومین اردوی تیم‌ ملی کاراته ناشنوایان در تهران

جهت حضور در المپیک ناشنوایان/ برزیل؛آغاز سومین اردوی تیم‌ ملی کاراته ناشنوایان در تهران

سومین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی کاراته آقایان و بانوان ناشنوایان برای حضور در المپیک ۲۰۲۱ برزیل ، در تهران آغاز شد.
 به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان ؛ سومین مرحله اردوی آماده سازی تیم‌ ملی کاراته ناشنوایان آقایان و بانوان برای حضور در مسابقات المپیک ۲۰۲۱ ناشنوایان در برزیل ، از روز جمعه ۱۳ اسفند ماه در تهران آغاز و تا ۲۶ اسفند ماه ادامه دارد.

۹ کاراته کا اقایان زیرنظر غلامعلی حیدری سرمربی کومیته، مجید صافی سرمربی کاتا و محمدرضا هوشیار مربی کومیته در دو نوبت صبح و عصر در مجموعه ورزشی کبکانیان به تمرین می‌پردازند.
 در بخش بانوان نیز  ، ۱۱ بانوی کاراته کار ناشنوا زیر نظر مژگان قربانی سرمربی کومیته و کادر فنی تمرینات خود را در کمپ تیم های ملی فدراسیون برگزار می‌نمایند.

بیست و چهارمین دوره مسابقات المپیک تابستانی ۲۰۲۱ ناشنوایان ، اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در کاکسیاس دو سول برزیل برگزار می گردد.

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ ۱۰:۱۰

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید