المپیک توکیو 2020؛ کرم‌زاده: رکورد خودم را می‌زدم فینالیست می‌شدم

المپیک توکیو 2020؛ کرم‌زاده: رکورد خودم را می‌زدم فینالیست می‌شدم
بانوی تیرانداز المپین کشورمان گفت: اگر رکوردهای خودم را در المپیک ٢٠٢٠ تکرار می‌کردم به فینال تیراندازی با تفنگ ۵٠ متر سه وضعیت راه می‌یافتم.

به گزارش  روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ فاطمه کرم‌زاده پس از حذف در مرحله مقدماتی رشته تیراندازی با تفنگ 50 متر سه وضعیت بانوان المپیک ٢٠٢٠ توکیو اظهار کرد: رکوردم زیاد جالب نبود. به خاطر شرایط آب و هوایی و اینکه تمریناتمان زیاد نبود مشکلاتی به وجود آمد.

وی ادامه داد: ما در تمرینات مرکز را هدف نمی‌گیریم و تیر را به خارج از مرکز می‌زنیم تا باد تاثیرش را روی تیر بگذارد و تیر به مرکز بخورد. به دلیل تمرینات کم، کار ما کمی سخت است.

کرم‌زاده افزود: با وجود این شرایط من خیلی راضی بودم. در وضعیت درازکش عالی تیر زدم. حتی در تمرینات نیز اینگونه تیر نزده بودم.
 
تیرانداز المپین کشورمان گفت: در وضعیت ایستاده مثل همیشه بودم اما در وضعیت نشسته خوب ظاهر نشدم و بیش از ١٠ نمره نسبت به رکورد خودم کمتر زدم. اگر رکورد خودم را می‌زدم قطعا فینالیست می‌شدم.


۹ اَمرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۲۹

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید