هجدهمین دوره بازیهای آسیایی - جاکارتا؛ الهه شیدایی از گردونه رقابت‌ها حذف شد

هجدهمین دوره بازیهای آسیایی - جاکارتا؛ الهه شیدایی از گردونه رقابت‌ها حذف شد
الهه شیدایی نماینده وزن 53- کیلوگرم کیلوگرم تیم ملی بانوان در مرحله یک چهارم شکست خود و از گردونه رقابت‌ها حذف شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی، دومین روز از هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی در حالی از صبح امروز(دوشنبه) آغاز شده است
الهه شیدایی  نماینده وزن 53- کیلوگرم کیلوگرم تیم ملی بانوان در مرحله یک چهارم شکست خود و از گردونه رقابت‌ها حذف شد. این دیدار با نتیجه 3  بر 11 به سود فریزا الدانگوروا از قزاقستان به پایان رسید.
امروز(دوشنبه) فرزان عاشورزاده هوگوپوش وزن 58- کیلوگرم تیم ملی کشورمان کارش را در بازی‌های آسیایی جاکارتا با پیروزی آغاز کرد. فرزان تنها نماینده از تیم ملی مردان در مسابقات امروز بود. او در دور اول با قرعه استراحت مواجه شد و در دور بعدی به مصاف سوناتف از تاجیکستان رفت. عاشورزاده این دیدار را با نتیجه 26 بر 3 به سود خود به پایان برد و راهی دور بعد مسابقات شد.
ملیکا میرحسینی دومین نماینده تیم ملی تکواندو ایران بود که امروز در شیاپ‌چانگ مسابقات حاضر شد.او در نخستین گام به مصاف باک تای خیم از ویتنام رفت و توانست برابر حریف خود به پیروزی دست پیدا کند. میرحسینی این بازی را با نتیجه 23 بر 8 به سود خود به پایان رساند تا حریف اردن در مرحله بعد مسابقات شود.

۲۹ اَمرداد ۱۳۹۷ ۱۳:۳۵

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید