برای حضور در اردوی آماده سازی اعزامی به بازیهای آسیایی گوانگجو؛120 ووشو کار در قزوین به مصاف هم می روند

برای حضور در اردوی آماده سازی اعزامی به بازیهای آسیایی گوانگجو؛120 ووشو کار در قزوین به مصاف هم می روند
مسابقات کشوری ووشو بانوان بزرگسال از روزگذشته درقزوین با حضور 123 سانشوکار از 30 استان کشور آغاز شده است.

 
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک، این مسابقات که حکم رقابت های انتخابی تیم ملی جهت حضور در بازی های آسیایی 2010 گوانگجو را دارد تنها در بخش سانشو و در اوزان 48-،52- و 60- برگزار می شود.
دیروز و در اولین روز برگزاری این مسابقات، بازی ها تا مرحله یک هشتم نهایی برگزار گردید و مابقی مسابقات امروز برگزار خواهد شد .
نفرات برتر این مسابقات به اردوی تیم ملی برای مسابقات 2010 گوانگجو دعوت خواهند شد.
گفتنی است پیش از این، مسابقات ووشو بانوان در رده سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان نیز در قزوین برگزار گردید که طی آن تیم خراسان رضوی با کسب 8 مدال طلا، 6 نقره و 3 برنز به مقام قهرمانی این مسابقات دست یافت.

۱ دی ۱۳۸۸ ۰۹:۲۵

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید