بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

هوگوپوشان از فردا در بازی‌های یونیورسیاد بمصاف حریفان می روند

هوگوپوشان از فردا در بازی‌های یونیورسیاد بمصاف حریفان می روند
مبارزات تکواندوکاران کشورمان در بیست و نهمین دوره بازی‌های یونیورسیاد 2017 از فردا (سه شنبه) در سالن «تائویوان آرنا» چین تایپه آغاز می‌شود و آرمین هادی‌پور، سید حسین احسانی و طیبه پارسا به عنوان اولین نمایندگان کشورمان به مصاف حریفانشان می‌ر‌وند.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون تکواندو، بیست و نهمین دوره بازی‌های یونیورسیاد 2017 با حضور 7639 ورزشکار از 142 کشور جهان و در 21 رشته ورزشی از روز جمعه – 27 مردادماه به مدت 13 روز در "چین تایپه" تایوان در حال برگزاری است.
رقابت‌های کیوروگی از ساعت 5:30 صبح فردا (سه شنبه) به وقت تهران آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.
در روز نخست این رویداد سه شنبه – 31 مردادماه تکواندوکاران اوزان 54- و 68- کیلوگرم مردان و 46- و 57- کیلوگرم زنان به مصاف رقبایشان می‌روند. در بخش مردان آرمین هادی‌پور (وزن 54- کیلوگرم) و سیدحسین احسانی (وزن 68- کیلوگرم) و در بخش زنان طیبه پارسا (وزن 57- کیلوگرم) نخستین نمایندگان ایران هستند که بر روی شیاپ‌چانگ می‌روند.
چهارشنبه – یکم شهریورماه و در دومین روز در بخش مردان مبارزات اوزان 58- و 80- کیلوگرم و اوزان 49- و 67- کیلوگرم زنان پیگیری می‌شود که هادی تیران ولی‌پور، امیرحسین امیدی، ملیکا میرحسینی رو در روی حریفانشان قرار می‌گیرند.
در روز سوم پنجشنبه – 2 شهریورماه هوگوپوشان اوزان 74- و 87+ کیلوگرم مردان و 62- و 73+ کیلوگرم مردان پیگیری می‌شود. در بخش زنان ایران نماینده‌ای نخواهد داشت اما در بخش مردان رامین حسین قلی‌زاده و فرشاد قیاس‌شندی نمایندگان کشورمان هستند.
جمعه – 3 شهریورماه و در آخرین روز مسابقات در بخش مردان تکواندوکاران وزن 63- و 87- کیلوگرم مردان و 53- و 73- کیلوگرم زنان به مصاف حریفان خود می‌روند که میرهاشم حسینی، سعید رجبی، ناهید کیانی و فاطمه مصطفایی به عنوان آخرین نمایندگان تکواندوی ایران بر روی شیاپ‌چانگ می‌روند.
هدایت تیم‌ملی زنان کشورمان برعهده ندا زارع به عنوان سرمربی است و مردان تکواندوکار کشورمان نیز با هدایت سیدنعمت خلیفه به عنوان سرمربی و رضا ایمان‌زاده به عنوان مربی در این رقابت‌ها حضور پیدا می‌کند.
گفتنی است؛ این رقابت‌های G2 است که به نفر اول 20 امتیاز، نفر دوم 12 امتیاز و نفرات سوم 7.20 امتیاز در راستای کسب سهمیه المپیک تعلق می‌گیرد.









تاریخ  ارسال:دوشنبه 30 مرداد 1396 - 08:48

کد:45587-1396


۳۰ اَمرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۳۱

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید