شکایت فوتبالیست های زن آمریکا به دادگاه فدرال؛تبعیض جنسیتی در فوتبال آمریکا موج می زند

شکایت فوتبالیست های زن آمریکا به دادگاه فدرال؛تبعیض جنسیتی در فوتبال آمریکا موج می زند
فوتبالیست های زن آمریکایی اقدامات اتحادیه فوتبال این کشور را علیه خود ظالمانه اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از TEAM USA؛تیم فوتبال زنان آمریکا که در جریان رقابت های سال گذشته جام جهانی زنان در کانادا موفق شد با نتیجه 5 بر 2 از سد ژاپن بگذرد و قهرمانی جهان را به نام خود در سرزمین برگ افرا ثبت کند،هر چند این روزها از شرایط و تبعیضات خود به شدت رنجور و نالان است.

بر این اساس،5 تن از اعضای تیم مذکور از جمله هوپ سولا دروازه بان جنجالی این تیم با تنظیم شکایتی به دادگاه فدرال در جهت بازگشت حقوق خود و به نوعی احقاق حق بر آمدند.

اما این داستان از جایی شروع می شود که اتحادیه فوتبال امریکا در قبال قهرمانی جام جهانی فوتبال برای زنان این کشور 2 میلیون دلار در نظر گرفت و این در حالی است که در ازای حضور در مرحله یک شانزدهم جام جهانی مردان این مبلغ به رقم 9 میلیون دلار رسیه بود و همین مسئله خشم بسیاری از زنان ورزشکار این کشور فدرالی را برانگیخته است.

۱۴ فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید