رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی:ورزش کاران روزه دار می توانند تمرینات سبک متصل به افطارداشته باشند

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی:ورزش کاران روزه دار می توانند تمرینات سبک متصل به افطارداشته باشند
ورزشکاران روزه دار باید از انجام تمرینات سنگین بپرهیزند و زیر نظر و یا با برنامه ارائه شده مربی بدنساز و تغذیه تمرینات سبک انجام دهند.

دکتر کرم ا..علیمرادی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ضمن بیان این مطلب به سایت کمیته ملی المپیک گفت:ورزشکاران روزه دار با توجه به نوع ورزش و تمرینی که انجام می دهند باید به تمرینات سبک بپردازند و اگر تمرینات آنها بعد از ظهر و متصل به افطار باشد بهتر است.
وی ادامه داد:البته مربیان بدنساز و یا تغدیه ورزشکاران با توجه با توانایی و وضعیت جسمانی بهتر می توانند به آنها در این زمینه  اطلاعات دهند ولی در کل ورزشکاران روزه دار می توانند با انجام تمرینات سبک بدون اینکه که فشاری برآنها وارد شود به کار آماده سازی خود ادامه دهند اما به هر حال ورزشکاران  با مربی تغذیه  یا بدنساز خود مشورت کنند.

۲ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۳۵

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید