بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا
بازی‌های آسیایی آیچی

دومین جلسه شورای فنی بانوان جودو برگزار شد

دومین جلسه شورای فنی بانوان جودو برگزار شد
دومین جلسه شواری فنی بانوان با حضور اعضاء شورا و برخی مربیان این بخش و مسئولین فدراسیون تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون جودو و کوراش ، این جلسه بمنظور نهایی کردن تیم های ملی جوانان و نوجوانان جهت اعزام به رقابتهای قهرمانی آسیا برگزار شد و در نهایت نفرات اول مسابقات انتخابی به عنوان نفرات اعزامی انتخاب و نفرات دوم بعنوان نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی معرفی شدند. همچنین خانم مریم بهاروند بعنوان سرمربی و خانمها تکتم بیدل و مژگان کولیوند بعنوان مربی، تیم های اعزامی را همراهی خواهند کرد.

از دیگر تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه، دعوت از مربیان سازنده بصورت ادواری در اردوهای تیم های ملی و همچنین حضور نمایندگان شورای فنی بعنوان ناظر در تمرینات تیم ملی جهت ارائه گزارش به شورا بود.

گفتنی است اردوی تیم های ملی بانوان از اول شهریور ماه آغاز شده و در سه مرحله تا مهرماه؛ زمان اعزام به چین تایپه ادامه خواهد داشت.

۲۸ اَمرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید