عابدینی: سال گذشته همین ورزشکار را برده بودم(191)

عابدینی: سال گذشته همین ورزشکار را برده بودم(191)
شمشیرباز تیم ملی ایران پس از حذف از المپیک لندن گفت: از مردم عذرخواهی می‌کنم اما کم‌کاری نکردم.

به گزارش روابط عمومی گمیته ملی المپیک و به نقل از خبرنگار اعزامی به لندن، مجتبی عابدینی پس از شکست مقابل حریف رومانیایی گفت: شروع خوبی داشتم. حریفم نفر دوم جهان است و من پیش از این گفته بودم بهترین بازی‌ام را انجام می‌دهم. اکنون از مردم عذرخواهی می‌کنم اما در این مسابقات کم‌کاری نکردم. با این حال از مردم عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: سه روز مصدوم بودم و تنها در این مدت فیزیوتراپی کردم، بنابراین فرصت از دست رفت. سال گذشته در مسابقات جام جهانی پنج بر صفر برده بودم اما این مسابقات المپیک است.

شمشیرباز تیم ملی ایران در پاسخ به سؤال که آیا مصدومیت باعث شد شکست بخورد، تصریح کرد: همه چیز دست به دست هم داد اما حریفم قهرمان جهان است. نیمه اول امتیاز گرفتم اما در نیمه دوم نتیجه را واگذار کردم. در ضربات هفت و هشت پایم درد گرفت و با اینکه آسیب‌دیدگی‌ام کمتر شده بود اما ناگهان این درد ظاهر شد. شاید این توجیه باشد اما شکست خوردم.

۸ اَمرداد ۱۳۹۱ ۱۵:۲۵

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید