مهروز ساعی تکواندوکار اعزامی به مسابقات جام جهانی آذربایجان در گفتگو با سایت کمیته ملی المپیک اظهار داشت: برای حضور در این مسابقات اردوی آماده سازی خوب و تمرینات منسجمی را زیر نظر مربیان پشت سر گذاشتیم و امیدوارم بهترین نتیجه را به دست آوریم.
وی افزود:مسابقات جام جهانی آذربایجان با حضور 10 تیم برتر دنیا از جمله کره جنوبی، چین تایپه،فیلیپین،اسپانیا و ... برگزار خواهد شد اما ما نیز تمامی تلاش خود را به کار بسته و با تیمی قوی در این مسابقات شرکت خواهیم کرد.
مهروز ساعی تصریح کرد: برای شرکت در مسابقات جام جهانی آذربایجان صبح روز دوشنبه 17 خرداد عازم این مسابقات خواهیم شد و پس از بازگشت در اردو خواهیم بود و با یک برنامه تمرینی مناسب خود را برای شرکت در بازی ها ی آسیایی ورزش های رزمی آماده خواهیم کرد.
گفتنی است؛ مسابقات جام جهانی آذربایجان اواخر خرداد ماه در 5 وزن و بصورت تیمی برگزار و بدین ترتیب 10 نماینده بانوان از کشورمان برای نخستین بار به این رقابت ها اعزام خواهند شد.