FA | EN | AR | FR
چهارشنبه، ۳ خرداد ۱۳۹۱
نسخه چاپی
 اخبار 
سرمربی تیم ملی شطرنج نابینایان و کم بینایان: شانس کسب دو مدال در مسابقات جهانی سوئد را داریم
با وجود برگزاری اولین دوره مسابقات جوانان زیر 20 سال در کشور و نداشتن تجربه بین المللی در این زمینه در مسابقات جهانی سوئد می توانیم بر روی کسب دو مدال امیدوار باشیم.

مهدی نعیم آبادی، سرمربی تیم ملی شطرنج نابینایان و کم بینایان ضمن بیان مطلب فوق به سایت کمیته ملی المپیک گفت:هر چند با توجه به نخستین حضور جهانی جوانان در استکهلم سوئد شناخت چندانی از حریفان خود نداریم اما بچه ها با توجه به داشته های خود شانس کسب دو مدال در این رقابت ها را دارند.
وی ادامه داد:نفرات انتخاب شده در تیم ملی طی ماه های گذشته زیر نظر مربیان اختصاصی خود تمرین کرده و با حداکثر آمادگی در مسابقات کشوری شرکت کردند تا ضمن  ادامه تمرینات انفرادی خود آخرین مرحله از اردوی متمرکزشان را از 22 خرداد ماه تا زمان اعزام ادامه دهند.
نعیم آبادی در پایان تصریح کرد: پس از اتمام اردوی نهایی با 4 شطرنج باز در قسمت مردان و زنان  28 خرداد ماه راهی سوئد خواهیم شد تا توانائیهای خود را به رخ حریفان بکشیم.

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۰۹:۵۷
 نظر شما پیرامون خبر 

امتیاز شما :
 
نام فرستنده :  
ایمیل :    
عنوان : *
توضیح : *
لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)
  * کد وارد شده صحیح نیست
 
* = ضروری


 

 آخرین اخبار 
 ابراز نگرانی هیات اجرایی کمیته ملی المپیک از تغییرات بوجود آمده در راس فدراسیونها
[۲ خرداد ۱۳۹۱]
 تور جهانی تنیس روی میز- چین؛نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند
[۲ خرداد ۱۳۹۱]
 پار المپیکیها بیشتر از پارالمپیک پکن در بازیهای 2012 شرکت خواهند کرد
[۲ خرداد ۱۳۹۱]
 همایش مدال‌آوران پارالمپیکی برگزار شد
[۲ خرداد ۱۳۹۱]
 مسابقات اوپن تنیس روی میز مراکش ؛نام ایران در لیست مسابقات مراکش
[۲ خرداد ۱۳۹۱]

صفحه اصلی | نقشه سایت | اخبار | درباره کمیته | بازی ها | تالار افتخارات | عکس و فیلم | اعضای سایت | تقویم و مناسبت ها | سایت های مرتبط | جستجو | مطالب کاربردی