FA | EN | AR | FR
جمعه، ۲۱ اسفند ۱۳۸۸
نسخه چاپی
 اخبار 
پایان نخستین سمینار ملی مدیریت و رهبری زنان در جنبش پارالمپیک
نخستین سمینار ملی مدیریت و رهبری زنان در جنبش پارالمپیک 26 آذر ماه در محل آکادمی المپیک و پارالمپیک برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛این سمینار یک روزه که با حضور نخبگان زن ورزشکار دارای معلولیت و مسؤولان ورزش بانوان به منظور معرفی جنبش پارالمپیک و نقش بانوان در آن برگزار شد، در واقع نخستین گام عملی در جهت شناخت محدودیتها و بررسی موانع موجود در جلب مشارکت بانوان ورزشکار معلول و غیر معلول محسوب گردید.
سمینار یک روزه ملی مدیریت و رهبری زنان در جنبش پارالمپیک که با سخنرانی نائب رئیس کمیته ملى پارالمپیک سرکار خانم طاهریان آغاز شد و در ادامه خانم دکتر مشرف جوادى عضو هیأت اجرایى کمیته پارالمپیک آسیا APC و نائب رئیس بانوان فدراسیون جانبازان و معلولان توضیحاتی در خصوص رشته های فعال بانوان و سازمانهاى ورزشى ارائه نمودند.
در بخش دیگری از این برنامه مقرر گردید، کارگروه هایی با حضور مدیران ارشد و همکاری ورزشکاران و مربیان تیم هاى ملى، نایب رئیسان فدراسیونها، دانشجویان و گروه بیمارى هاى خاص تشکیل شود که در آن مسائل و مشکلات موجود مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
 همچنین  آدرس
edu@npc.ir جهت دریافت نظرات و راهکارها ارائه گردید و به تمامى اعضا شرکت کننده گواهى حضور توسط پیش کسوتان و بزرگان حاضر در جلسه اعطا و عکس یادگارى نیز گرفته شد.
در پایان این سمینار، براى آشنایى افراد شرکت کننده ازفعالیت بانوان معلول کشورمان، از چهارمین دوره مسابقات قهرمان کشورى بوچیا بانوان در محل فدراسیون ورزش هاى جانبازان و معلولین بازدید به عمل آمد.  
گفتنی است، مدرس سمینار یاد شده، سرکار خانم لیموچى، عضو کمیته زنان کمیته بین‌المللى پارالمپیک بودند.

۲۹ آذر ۱۳۸۸ ۰۹:۴۰
 نظر شما پیرامون خبر 

امتیاز شما :
 
نام فرستنده :  
ایمیل :    
عنوان : *
توضیح : *
لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)
  * کد وارد شده صحیح نیست
 
* = ضروری


 

 آخرین اخبار 
 تبریک مهندس علی آبادی و افشار زاده به مناسبت قهرمانی تیم ملی تکواندو نوجوانان
[۱۹ اسفند ۱۳۸۸]
 جهت حضور قدرتمندانه در بازیهای آسیایی گوانگژو؛جلسه کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی با افشار زاده برگزار می شود
[۱۹ اسفند ۱۳۸۸]
 دومین دوره بازیهای ساحلی آسیایی- مسقط 2010؛نمایش علائم تصویری بازیها
[۱۹ اسفند ۱۳۸۸]
 برای حضور در بازی های آسیایی 2010 گوانگژو؛ 52تیرانداز چینی در مسابقات انتخابی با یکدیگر رقابت می کنند
[۱۹ اسفند ۱۳۸۸]
 رضا زوار بهترین مربی مسابقات جهانی تکواندو شد
[۱۹ اسفند ۱۳۸۸]

صفحه اصلی | نقشه سایت | اخبار | درباره کمیته | بازی ها | تالار افتخارات | عکس و فیلم | اعضای سایت | بریده جراید | تقویم و مناسبت ها | RSS | سایت های مرتبط | جستجو | مطالب کاربردی