FA | EN | AR | FR
سه شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۰
نسخه چاپی
 اخبار 
سرمربی تیم ملی اهداف پروازی:هدف از حضور در مسابقات آسیایی فقط کسب مدال نیست
حضور در مسابقات آسیایی قزاقستان به ما نشانی می هد عملکرد تیراندازان اهداف پروازی در اردوی ایتالیا و تمرینات مستمر تا چه اندازه در افزایش آمادگی آنها نقش داشته است.

احمد رضا هامونی حقیقیت سرمربی تیم ملی اهداف پروازی ضمن بیان این مطلب به سایت کمیته ملی المپیک گفت:مسلم میر محمدی، سپیده سیرانی، معصومه عامری و نرگس رنجبر نفرات  تیم اعزامی کشورمان  را به قزاقستان تشکیل میدهند که یکشنبه هفته آینده راهی این رقابتها خواهند شد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا امتیاز فعلی تیراندازان ما شانسی برای آنها جهت کسب مدال در این رقابتها می گذارد تصریح کرد:ما تا بحال در قسمت اهداف پروازی موفق به کسب مدال در این رقابتها نشده ایم اما در عین حال  اگر بچه ها با این آماده گی که دارند مدال هم بگیرند تعجب نمی کنم البته ما نگاهمان به بازیهای گوانگجو و کسب سهمیه المپیک است و مسابقت قهرمانی آسیا میدان خوبی است برای شناسای هر چه بیشتر توانمندی بچه ها برای حضور نهای در مسابقات پیشرو همچون کشورهای اسلامی.
سرمربی تیم ملی اهداف پروازی در خصوص اینکه چرا فقط یک آقا در ترکیب تیم قرار دارد می گوید:البته ما بازیکنان خوب در قسمت مردان داریم ولی نمی خواهیم بدون هدف تیراندازان راهی این رقابتها کنیم در واقعه یک ملی پوش باید با توجه به فراهم شدن شرایط  بسیار با انگیزه در اردو و مسابقات شرکت کند تا شرایط احراز برای اعزام به این رقابتها را بدست آورد.
تیم ملی اهداف پروازی در قسمت تراپ 5 مهرماه عازم این رقابتها شده و 11 مهر باز می گردد.

۳۱ شهریور ۱۳۸۸ ۱۱:۳۹
 نظر شما پیرامون خبر 

امتیاز شما :
 
نام فرستنده :  
ایمیل :    
عنوان : *
توضیح : *
لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)
  * کد وارد شده صحیح نیست
 
* = ضروری


 

 آخرین اخبار 
 دوچرخه سواری قهرمانی آسیا – مالزی؛رکابزن پارالمپیکی کشورمان مدال طلا گرفت
[۱۸ بهمن ۱۳۹۰]
 با حضور روسا و دبیران فدراسیونهای ورزشی ؛ دومین دوره مدیریت پیشرفته سولیداریتی آغاز شد
[۱۸ بهمن ۱۳۹۰]
 با همکاری کمیته ملی المپیک،وزارت ورزش و جوانان و سازمان بسیج ورزش کشور؛تجدید میثاق جامعه ورزش کشور با آرمانهای مقدس بنیانگذار انقلاب اسلامی در حسینیه جماران
[۱۸ بهمن ۱۳۹۰]
 سی و دومین دوره رقابتهای دوچرخه سواری آسیا-مالزی؛از فردا رکابزنان تیم ملی به مصاف رقبای آسیایی خود می روند
[۱۸ بهمن ۱۳۹۰]
 تور جهانی تنیس روی میز کویت ؛ نوشاد عالمیان سرگروه امیدها شد
[۱۸ بهمن ۱۳۹۰]

صفحه اصلی | نقشه سایت | اخبار | درباره کمیته | بازی ها | تالار افتخارات | عکس و فیلم | اعضای سایت | تقویم و مناسبت ها | سایت های مرتبط | جستجو | مطالب کاربردی